Binnenbron is een samenwerking tussen Britte Vermeulen (zus – yogadocent) en Jasper Schuur (broer – integraal masseur).

Britte Vermeulen – Yogadocent

In 2010 kwam ik in aanraking met mindfulness toen ik een 8-weken-training deed vanwege adhd-klachten. Sindsdien hebben mindfulness, meditatie en de processen die daarachter schuilgaan, mij niet meer losgelaten. In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Hatha Raja Yogadocent bij De Blikopener in Tilburg. Ik geef ontspanningslessen sinds mei 2018. Ze zijn ontstaan in het kader van mijn opleiding tot yogadocent. 2019 is mijn vierde en laatste jaar. Tijdens mijn opleiding volgde ik bijscholingen Yoga Nidra en Adem Bewust (methode Van Dixhoorn). De technieken die ik leer bij De Blikopener combineer ik met de kennis van mindfulness, ademhaling en ontspanning die ik door de jaren heen heb opgedaan.

www.koalayoga.nl

Jasper Schuur – Integraal masseur

Een echte vrijbuiter, ondernemer en mensen-mens. Avontuurlijke, creatieve duizendpoot. Liefhebbende partner en papa.
Voordat Jasper als masseur zijn rust en richting vond, heeft hij een duizelingwekkende diversiteit aan bezigheden gehad. Van pedagogisch medewerker op kinderdagverblijven tot amateur-filmregisseur. Van skileraar tot vakantiepark-animatieteamlid Peter Dropveter. Van persoonlijk begeleider voor mensen met hersenletsel tot cateraar.
Alles met groot enthousiasme en optimisme. En altijd met persoonlijke betrokkenheid op zoek naar oprecht contact. In 2012 deed Jasper een massage-opleiding bij Positive Touch in Arnhem. Ogenblikkelijk werd duidelijk dat dit was wat hij het liefste deed!
Persoonlijk betrokken en met de volle aandacht in het moment, er kunnen zijn voor iemand. Eenvoudig met aanraking de ander ondersteunen en helpen zoeken naar precies dat wat er wringt. En dat er weleens wat wringt, is voor Jasper niks nieuws. Net als ieder ander heeft hij genoeg worstelingen meegemaakt om te weten dat we allemaal weleens wat extra aandacht kunnen gebruiken.

www.praktijkthefeeling.nl