Yoga, massage en meditatie. Neem de hele dag de tijd om te vertragen en verstillen. Kom uit je hoofd en in je lijf. Sta stil bij wat er is, verfijn je waarneming en kom op adem. Het thema zelfcompassie staat deze editie centraal.

Op een unieke locatie in Baarle-Nassau, midden tussen het groen, organiseren wij voor een kleine groep deelnemers een dag ontspannen in aandacht. Wij zijn Jasper (integraal masseur) en Britte (yogadocent). Vanuit onze verschillende invalshoeken, scheppen we de voorwaarden om bij jezelf te komen.

De dag bestaat uit meerdere verschillende yogalessen en meditaties geleid door Britte, waaronder een stiltewandeling door het mooie landgoed. De yogalessen van Britte zijn laagdrempelig en rustgevend. Je gaat met je bewuste aandacht naar de directe lichamelijke beleving van het moment en gaat werken met je ademhaling. Daarnaast krijg je deze dag een massage van Jasper. Jasper geeft integrale massages. Naast de fysieke effecten die een massage heeft, zoals een betere doorbloeding en ontspanning van de spieren, word je uitgenodigd tot zelfonderzoek en bewustwording. Uit je hoofd en in je lijf.

Je komt op deze bijzondere dag bij jezelf, maar door de dag heen is er ook gelegenheid om met elkaar te zijn, te genieten van elkaars gezelschap. Voor de lunch neemt iedereen iets lekkers mee om te delen, zo maken we samen een verrassend en persoonlijk buffet.

De rode draad van de dag is aandacht. Aandacht voor jezelf, aandacht voor elkaar. Met je volle aandacht in het moment zijn. Contact maken met wat er is. Dan vind je echte ontspanning.

Het volledige programma