Na een bijzondere mix van ontspanning en inspanning afgelopen juli en augustus, ben ik erg opgewekt en met passie bezig! Ik ben er op gebrand om mijn werkzaamheden en thuissituatie nog efficiƫnter op elkaar af te laten stemmen.

Waarom?

Ik vermoed dat het werk dan juist nog beter gaat stromen. Dat de werktijden nog meer volgeboekt zullen worden, dus de actieve uren declarabel zullen zijn.

Hoe?

Daar ga ik niet over peinzen. Ik zorg ervoor dat ik de tijden en mijn intenties zo helder mogelijk uitstraal. Dat ik dit ga leven.
Nu ik dit jaar heb besloten om mijn praktijk echt van de grond te krijgen en te laten groeien zie ik dat dit al merkbaar aan het gebeuren is.

Resultaat

Zo heb ik een nieuwe jaarlijkse grote samenwerking bij 4daagsemassage.nl Is er een diepgaand interview online over de praktijk. Samen met mijn zus dit dus opgezet de binnenbron!
Ik heb nieuwe aanloop van cliƫnten mogen ervaren. Maar bovenal ben ik zelf meer gefocust, er op gebrand en opgewekt over de gang van zaken. Elke dag weer met passie voor het vak opstaan, en mocht ik die dag niet hoeven te masseren, juist met passie en vol aandacht bij mijn gezin te kunnen zijn, omdat ik voel en weet dat wanneer ik wel moet werken dit ook kan!

Verder

Ik leef en kijk uit naar februari 2020 omdat dan mijn nieuwe opleiding begint. Een nieuw hoofdstuk waarvan ik overtuigd ben dat het de praktijk ten goede komt. Opleiding tot leefstijlcoach bij de academie voor leefstijl en gezondheid.
Daarnaast zie ik elke dag opnieuw weer mogelijkheden. Van de mogelijkheden die ik als pareltjes zie, zet ik ook direct acties uit. Zo en alleen zo kan ik en mag ik door en door opgewekt en er op gebrand blijven om mijn passie te delen!

Jasper.