Wat was het een leuke week. Ik heb deze week op verschillende vlakken gewerkt aan ons eigen gezin, huis en geluk. Wat natuurlijk altijd wel een goede zet is, want ja hiervoor ben je toch samen en dat wil je toch met je geliefde en gezin delen.
Aan het einde van de week trakteerde ik mijzelf op een feestje. Gezelligheid & ontspanning na een weekje intensieve arbeid. Omdat ik graag regel dat er een balans is. Inspanning & ontspanning.
Dit was natuurlijk al een feest op zich, vervolgens voegt het universum daar alles aan toe. Namelijk toename van aanvragen voor de praktijk. Ik heb vanuit de verschillende stromen die ik heb ‘uitgezet’ goed nieuws gekregen. Zo ben ik tegen alle berichten in toch uitgenodigd en dus zal ik actief zijn bij de Vierdaagse. Daarnaast ook uitbreiding van de donderdagavond massage sessies vanaf nu uitgebreid naar elke donderdag.
Dit zijn meer dan positieve berichten voor mij. Doordat ik het allemaal zo los kon laten en mij ben gaan focussen op mijn gezinsgeluk ervaar ik dat het andere dus direct nog beter wordt.
Het erop mogen vertrouwen dat het goed komt, is natuurlijk mooi. Maar het ervaren dat op het moment dat je het ‘moeten’ loslaat, het daadwerkelijk ‘geregeld’ wordt. Dat is echt genieten. Oja en de zon schijnt ook nog onafgebroken. Ik ben dankbaar.